HLOU -oppilasurheilu

Helsingin lukioiden oppilasurheilun koordinointi

Mäkelänrinteen lukio jatkaa Helsingin lukioiden kilpailutoiminnan koordinointia. Tehtävään liittyy Helsingin sisäisten palloilusarjojen organisointi ja yksilölajien Koululiikuntaliiton kilpailutoiminta. Olemme iloisia kaikista kehittämisideoista ja palautteista, mitä teiltä saamme.
 

Helsingin sisäiset palloilusarjat

Lajeina Helsingin lukiolaisten sarjoina pelataan jalkapallo, koripallo, salibandy, pesäpallo ja lentopallo. Lentopallo pelataan sekajoukkueina (1-2 tyttöä kentällä koko ajan).

Sarjaohjelmat tehdään ilmoittautumisten perusteella koordinoivan koulun toimesta. Kouluille ilmoitetaan, millä aikavälillä ottelut tulee pelata. Koulut hoitavat itse alku- ja väliturnausten järjestelyt eli sopivat ajankohdista, varaavat pelipaikat ja tuomarit, sekä ilmoittavat tulokset ja kulut turnauksesta koordinoinnista vastaavalle Kati Suomelalle. Toimitamme eri lajien tuomarilistat sähköisesti turnausten järjestäjille. Laskut tuomari- ja salimaksuista toimitetaan koordinoivalle koululle alla olevaan osoitteeseen. Sarjoihin ei ole osallistumismaksua.

Laskutusosoite:

Helsingin kaupungin opetusvirasto/NAL
Ostolaskut
PL 3047
00099  Helsingin kaupunki

Koordinoiva koulu järjestää lopputurnaukset.

Mukaan tulevat koulut ilmoittautuvat Kati Suomelalle (kati.suomela@marsky.fi)