Märskyn urheilu & valmennus

Ajankohtaista

Suunnistajat kisasivat viikonloppuna SM-pitkillä matkoilla Jyväskylässä. Nykyiset ja ex-Märskyt kahmimat mukavan määrän mitaleita. Onnea suunnistajat sekä mainiot koutsit Elli Virta ja Antti Örn.
Elli Virran ja Antti Örnin koutsaama Märskyn suunnistusjoukkue kisasi menestyksellä syksyn KLL-kisakauden avanneissa KLL-suunnistuksissa. Ohessa poimintoja parhaista Märsky-sijoituksista.
Eri lajeissa käydään EM-kisoja; uimarit ja uimahyppääjät Saksan Berliinissä sekä vammaisurheilijat vammaisyleisurheilun EM-kisoissa Swanseassa.
Lue oheisesta liitetiedostosta tiedote Märskyn fysioterapiatoiminnasta
SUOMEN OLYMPIAKOMITEA Tiedote 15.8.2014     
Suomen Olympiakomitea on valinnut joukkueen edustamaan Suomea Nuorten Olympiakisoissa (Youth Olympic Games), jotka järjestetään Nanjingissa Kiinassa 16.-28.8.2014. Suomen joukkueeseen kuuluu 14 urheilijaa, jotka ovat saavuttaneet osanotto-oikeuden Kansainvälisen Olympiakomitean maanosakiintiöiden mukaisesti. Järjestyksessään toiset nuorten kesäolympialaiset on tarkoitettu vuosina 1996-1999 syntyneille urheilijoille. Kisoihin osallistuu yli 200 maata ja noin 3500 urheilijaa.
Terveiset täältä Torontosta Märskyläisille. Naisten alle 20-v maajoukkue valmistautuu Kanadassa, Torontossa MM-kisojen avausotteluun. Märskyläisistä mukana pelaajat Nora Heroum, Tiia Peltonen, Vera Varis, Emma Koivisto ja Tia-Maria Jaakonsaari. Joukkueen päävalmentajana on ex-Märsky koutsi Marianne Miettinen. Valmennustiimissä on mukana myös yksi Märskyn nykyisistä koutseista Pekko Söderström. Kisat starttaavat 5.8 ja ovat seurattavissa Suomessa YLE Areenassa suorana ja seuraavana päivänä TV2.
Esbo Segelföreningiä edustava purjehtija Monika Mikkola on voittanut nuorten MM-kultaa purjehduksen Laser Radial luokassa. MM-kulta on toinen peräkkäinen, sillä myös viime vuonna Monika oli ykkönen nuorten MM-kisoissa. Laser Radial -luokka on Olympialuokka ja yksi eniten purjehdittuja luokkia maailmassa. MM-kisassa purjehtijoita oli Monikan luokassa 81.
Suomen tulevaisuuden suuri rallinimi Teemu Suninen lunasti häneen kohdistuvia odotuksia viime viikonloppuna päättyneessä Jyväskylän rallissa. Viime kevään Märskyn ylioppilas kaasutteli oman sarjansa WRC 3 luokan voittoon ja oli yleisessä luokassa upeasti 15.
RSS ATOM