Märskyn urheilu & valmennus

Ajankohtaista

Forssassa pelattiin 30.10.2014 lukiopoikien lentopallon KLL-sarjan neljän joukkueen alueturnaus, jossa ratkottiin kaksi joukkuetta tämän vuoden KLL-lopputurnaukseen. Mukana olivat Forssan ja Mäkelänrinteen lukioiden lisäksi joukkueet Savonlinnan lyseon ja Lempäälän lukioista. Märskyn pojat selvittivät kaikki kolme turnauspeliään 2-0 voitoin ja näin aluefinaalin ykköspaikalta tie lopputurnaukseen oli selvä. Finaaliturnaus tullaan pelaamaan vielä tämän vuoden aikana.
Ohessa materiaalia lajikapteenien 24.10 tapaamisesta. Seuraava tapaaminen maanantaina 1.12. Marraskuun "kotitehtävät" ovat seuraavat:
Hei Lajikapteenit!
Rytmisen MM-kisat käytiin Turkin Izmirissä. Suomen menestys oli hienoa ja antaa isoa potkua kohti Rion Olympialaisia.
Suunnistuksen syksyn SM-kisoissa on ollut vilskettä palkintopallilla - ainakin Märskyjen osalta. Ohessa mainion suunnistusvalkkumme Antti Örnin "mehustelua"...
Kaisa Lehtonen on voittanut pitkien matkojen MM hopeaa Kiinan Weihaissa! Kaisan suoritus oli varsin kova, sillä taakse jäivät niin maailmanmestari Melissa Hauschildt kuin kolminkertainen olympiamatkojen MM-mitalisti Andrea Hewitt.
Antti Koskelaisen, Hanno Möttölän ja Jussi Hirvosen valmentama HBA Märsky joukkue avasi koriskauden Latvian Riikassa Nuorten Euroopan Liigan turnauksella viikonvaihteessa. Turnauksen viidestä ottelusta saldona oli mukavat kolme voittoa ja kaksi tappiota.
Viikonloppuna kisailtiin ulkoratojen KLL mestaruuskisat yleisurheilussa Mikkelissä. Reijo Siitosen ja Anatoli Mihailovin koutsaama Märsky joukkue oli hurjalla päällä ja voitti kaikkiaan 19 mitalia. Onnea koko Märskyn joukkueelle!
Märskyn neljännen vuoden opiskelija, Kaarle Tapper purjehti Suomelle maapaikan Rio de Janeiron olympiakisoihin Santanderissa Espanjassa pidettävissä lajin MM-kisoissa. Kalle purjehtii laser standard -luokassa.
RSS ATOM