Märskyn urheilu & valmennus

Ajankohtaista

Koululaisten suunnistuksen MM-kisat kisataan 19.-24.4 Turkin Antalyassa. Suomen kisoissa edustaa Märskyn joukkue kymmenen suunnistajan ja kahden valmentajan voimin.
Ex-Märsky Taina Savikurki parinaan Jaak Vainomaa ovat olleet jälleen iskussa. Tuloksena 10-tanssin EM-hopeaa.
Märskyn uusille hakijoille järjestetään vapaaehtoinen liikuntakykytesti 4.-6.5 Uintikeskuksen palloilusalissa. Testiin saavutaan ohessa olevan aikataulun mukaan sukunimen ensimmäisten kirjainten mukaisesti pois lukien ns. esittävien lajien hakijat, jotka saapuvat keskiviikon 6.5 ryhmään. Mikäli aikataulu ei sovi hakijalle, voi hän muuttaa ryhmää soittamalla koulun toimistoon puh. 09 - 3108 2343 / Johanna Rauhala.
Antti Koskelaisen ja Hanno Möttölän valmentama HBA-Märsky sijoittui upeasti hopealle Euroopan nuorten koripalloliigassa Minskissä Valko-Venäjällä. Final Four turnauksen finaalissa kotijoukkue Tsmoki Minsk oli lopulta parempi luvuin 98 - 74. Onnittelut ISOSTI koko Märskyn joukkueelle hienosta kaudesta!!!!!
Antti Koskelaisen ja Hanno Möttölän valmentama HBA-Märsky poikajoukkue pelaa viikonvaihteessa Minskissä Valko-Venäjällä nuorten Euroopan liigan Final Four -turnauksessa.
Suomen naisten ja alle 19-vuotiaiden poikien maajoukkueet on valittu kevään arvokisoihin. Naiset pelaavat 24.-26.4. naisten EuroFloorball Tour -turnauksen Sveitsin Wilissä. U19 pojat pelaavat Helsingborgissa 29.4. alkaen MM-mitaleista. Ikäluokan maailmanmestari selviää 3. toukokuuta.
Suomen U19 squashjoukkue ylsi upeaan suoritukseen EM-joukkuekilpailussa Prahassa. Riina Koskinen, Jami Äijänen ja Miko Äijänen pelasivat läpi turnausviikon tasaisen vahvasti. Sunnuntain loppuottelussa ennakkosuosikki Englanti oli lopulta vahvempi, mutta loppuottelupaikka ja EM-hopeat ovat suomalaistriolta varsin oiva suoritus. Ennen joukkuekisaa pelatussa henkilökohtaisessa EM-kisassa joukkueen ykköspelaaja Jami Äijänen oli lähellä henkilökohtaista EM-mitalia. Lopulta Jami oli henkilökohtaisen kisan neljäs, Miko 9. ja Riina 17. Hienoja suorituksia nämäkin.
Onnea pelaajat, koutsit ja taustat! Ja ennen kaikkea vahva näyttö ohjelmasta, joka on Suomessa uudenlainen tapa tehdä urheilua. Rytmisen tytöille iso kiitos vakuuttavasta kisaesityksestä. Näitä urheilijoita kannattaa seurata!
Tätä ei kannata missata! Torstaina 2.4. kello 18.30 alkaen huikea show luvassa! 1) Kolmas finaaliottelu 2) Suomen korkeatasoisin puoliaikaohjelma: Maailman cupista palanneet rytmisen maajoukkue ja rytminen voimistelija Katja Volkova esittävät osan kilpailuohjelmistaan. Tämän jälkeen on hyvä hiljentyä Pääsiäisen viettoon!
RSS ATOM