Märskyn urheilu & valmennus

Ajankohtaista

KLL:n maastojuoksumestaruudet juostiin Vierumäellä. Tuomas Heikkilä voitti poikien sarjan kahden sekunnin erolla Anton Salmenkylään. Märskyläisten menestyksen sinetöi Alvar Palmen neljännellä sijallaan. Tytöistä parhaiten sijoittui Liinu Nummela, joka oli viides. Upea suoritus kisan Märsky-joukkueelta, jonka kaikki urheilijat olivat suunnistajia. Hyvä myös koutsit Antti ja Elli!
Märskyn judokat jälleen iskussa. Hyvä urheilijat - hyvä coach Pekkis!
Judon suomalainen superlupaus Emilia Kanerva nousee alle 18-vuotiaiden maailmanlistalla jo kolmanneksi.
Suomen salibandyn U19 poikien maajoukkue on voittanut maailmanmestaruuden! Finaalissa kaatui Sveitsi 13-3.
Markus Pekkolan valmentama Märskyn judoryhmä oli kovassa iskussa lauantaina Tikkurilan urheilutalossa käydyissä judon SM-kisoissa.
Märskyn joukkueet saavuttivat kaikkien aikojen menestyksen koululaisten suunnistuksen ja koripallon MM-kisoissa. Suunnistuskisat käytiin Turkin Antalyassa ja koripallo Ranskan Limogesissa.
Märskyn tyttöjen ja poikien koripallojoukkueet edustavat Suomea koululaisten MM-kisoissa Ranskan Limogesissa. Alkulohkon pelit käynnistyivät lauantaina 18.4 ja finaalit pelataan perjantaina 24.4.
Helsingin Suunnistajien Topi Syrjäläinen on voittanut pojissa ja Espoon Suunnan Emilia Ståhlberg tytöissä hopeaa suunnistuksen koululaisten MM-kisojen lyhyellä matkalla Turkin Antalyassa. Lisäksi Tuomas Heikkilä oli poikien kisassa pronssilla. Upean suomalaispäivän menestystä täydensivät Liinu Nummela viidennellä ja Ella Mahlamäki kuudennella sijallaan.
Märskyn uimahyppääjät tulessa Hollannissa.
RSS ATOM