Märskyn urheilu & valmennus

Ajankohtaista

Helsingin lukioiden oppilaisurheilu on taas alkanut. Ensimmäisenä lajina on jalkapallo. Muita tämän vuoden lajeja ovat salibandy, tyttöjen ja poikien yhteinen lentopallo ja pesäpallo.
HBA-Märsky Juniors tyttöjen korisjoukkue voitti viidestä ottelustaan neljä kansainvälisessä EYBL-liigan kauden avausturnauksessa Latvian Riigassa. Joukkuetta valmentaa Mirka Dettmann apunaan Panu Pedersen.
Märskyn salibandypojat pelaavat urheiluakatemioiden mestaruusturnauksessa Eerikkilän urheiluopistolla 17.-18.9. Joukkuetta valmentavat Lasse Eriksson, Kati Suomela ja Ari Haapalainen.
Hei kaikki huipulle tähtäävät urheilijat. Lukekaa esite ja toimikaa nopeasti.
Viime viikonloppuna Viron Johvissa pelattu EYBL-turnaus oli HBA-Märskyn poikien ensimmäinen yhteinen esiintyminen joukkueena. Turnaus oli juuri niin kova kuin ennakkoon oli odotettavissakin, kun vastassa oli venäläisiä ja latvialaisia U20-joukkueita. HBA-Märskyn pojat voittivat turnauksessa kaksi ottelua ja kärsivät kolme niukkaa tappiota. Erityisesti kahden ensimmäisen ottelun voitot BC Samaraa ja Moskovan Dynamoa vastaan saivat joukkueen päävalmentajan Anton Mirolybovin myhäilemään.
Nyt on märskyyn tullut vähän harvinaisempi Suomenmestaruus, nimittäin motocrossista. Tässä Henkan oma kisaraportti mestaruuskisasta.
HBA-Mäkelänrinne koripallojoukkue kärsi viimeisessä Viron EYBL-turnauksen ottelussaan tappion latvialaiselle Ventspils:ille 50 - 58 (25 - 36).
HBA-Märsky joukkueen pojat jatkavat hienoja otteita Itä-Euroopan liigassa alle 20 -vuotiaiden sarjassa. Vaikka tämän päivän pelit toivat kaksi tappiota, oli päävalmentaja Anton Mirolybov tyytyväinen poikien otteisiin. "Vastassa oli kaksi todella kovaa koripallojoukkuetta. Leipaja on Latvian Olympiakeskuksen joukkue ja Khimki puolestaan edustaa venäläisen koriksen eliittiä. Tällaiset kovat kansainväliset pelit ovat meille kullanarvoisia paikkoja kehittyä. Tänään vain voitot jäivät puuttumaan". Huomenna HBA-Märsky pelaa vielä yhden ottelun toista latvialaista joukkuetta vastaan.
HBA-Märsky poikien joukkue aloitti Itä-Euroopan EYBL-turnauksen kahdella kovalla voitolla Viron Johvissa. Anton Mirolybovin ja Jarkko Lanun koutsaama Märsky -ryhmä kaatoi avausottelussa venäläisen BC Samaran 54 - 41 (35-21). Toisessa ottelussa kaatui legendaarinen koripallojoukkue Moskovan Dynamo peräti 59 - 27 (32-13). "Kansainvälisissä peleissä tarvitaan kovaa puolustusta. Puolustimme tänään molemmissa peleissä hurjalla intensiteetillä ja se vei vastustajilta pelihalut", kommentoi tyytyväinen päävalmentaja Mirolybov pelien tauottua. Turnaus jatkuu huomenna kahdella ja sunnuntaina yhdellä ottelulla.
Helsinki Basketball Academyn alaisuuteen kuuluva HBA-Märskyn poikajoukkue suunnistaa kauden ensimmäiseen yhteiseen koitokseensa Viron Jõhviin tällä viikolla, kun perjantaista sunnuntaihin pelataan ensimmäinen alkavan kauden kolmesta kansainvälisestä EYBL-turnauksesta.
RSS ATOM