Märskyn urheilu & valmennus

Ajankohtaista

HBA-Märskyn pojat veivät sarjapisteet mukanaan Espoon Basket Teamilta sunnuntai-iltana Espoonlahdessa pelatussa I-divisioonaottelussa numeroin 72-90. Voitto oli HBA-Märskyn toinen ja molemmat voitot ovat tulleet vieraskentällä.
HBA-Märskyn pojat pelaavat kauden toisen vierasottelunsa koripallon I-divisioonassa sunnuntaina, kun vastaan asettuu Espoo Basket Team. HBA-Märskyn tavoin EBT:llä on tilillään kolmesta ottelusta yksi voitto ja kaksi tappiota.
Suomalaisilla oli hyvä päivä Budapestissa järjestetyssä telinevoimistelun Kanyo Éva Memorial -kilpailussa. Tomi Tuuha ja Petrus Laulumaa olivat hypyssä etevimpiä samoilla pisteillä. Tuuha voitti kisan, vaikka epäonnistui ensimmäisessä hypyssään.
Märskyn nuori uimarilupaus Sini Kuutamo jatkoi huippusuorituksia Tukholman maailmancupissa. Tulosten taustalla on muutokset harjoittelussa.
HBA-Märskyn poikien kotiottelu Keravaa vastaan päättyi lukemiin 89-99 keravalaisten viedessä sarjapisteet mukanaan lähinnä ensimmäisen puoliajan rynnistyksensä turvin. Ennen taukoa pitelemätön oli vierasjoukkueen Rudolf Tejha Mua, joka haki koko ottelussa huikeat 18 levypalloa.
HBA-Märskyn pojat kohtaavat sunnuntaina koripallon I-divisioonaottelussa Keravan Energia Teamin.
HBA-Märskyn poikien urakka koripallon I-divisioona B:ssä jatkui sunnuntaina yhden lepopäivän jälkeen kotiottelulla TuNMKY:tä vastaan. Tällä kertaa vierasjoukkue oli parempi lukemin 66-77. Turun voitto oli ansaittu ja se perustui erittäin kovaan intensiteettin ja pallolliselle asetettuun paineeseen.
HBA-Märsky aloittaa kotiottelunsa miesten I-divisioonassa sunnuntaina 7.10 klo 12.40 Helsingin Urheilutalolla. Tule kannustamaan Märskyn omaa joukkuetta!
HBA-Märskyn pojat aloittivat urakkansa koripallon I-divisioona B:ssä seitsemän pisteen vierasvoitolla Jyväskylän Weikoista lukemin 69-76. Ottelun ensimmäisen puolikkaan HBA-Märsky vei nimiinsä luvuin 30-43. Puoliajan jälkeen koritehtailu tasoittui ja kolmas neljännes mentiin lähes tasatahtia ja tilanne ennen päätösneljännestä oli 46-58. Viimeisellä neljänneksellä HBA-Märskyn pitkästä kalustosta suihkuun lensivät ensi Mikael Kauhanen ja sitten Julius Rajala. Jyväskyläläiset pääsivät hiipimään lähituntumaan, mutta Joni Herralan ja Oskar Michelsenin ja erityisesti Mika Nuolivirran vahvalla panoksella HBA-Märsky pystyi pitämään JyWe:n kuitenkin takanaan.
HBA-Märskyn pojat pelasivat maanantai-iltana Suomen Cupin ottelun Porvoon Tarmoa vastaan. Miesten I divisioonan ennakkosuosikkeihin kuuluva Tarmo näytti ottelussa olevansa varteenotettava SM-sarjakandidaatti kun se vei ansaitun voiton luvuin 89-59. HBA-Märskyn pojat pystyivät tasapäiseen kamppailuun ensimmäisellä puoliajalla, mutta ratkaisevan eron Tarmo nykäisi kolmannella neljänneksellä vieden sen luvuin 26-12.
RSS ATOM