Märskyn urheilu & valmennus

Ajankohtaista

Urheiluoppilaitosten hallimestaruuskisat kisataan Liikuntamyllyssä Helsingissä ensi keskiviikkona 16.1. Tule katsomaan ja kannustamaan yleisurheilun hallikauden avajaiskisaan!
Mitä on sponsorointi, markkinointiyhteistyö, tukeminen, managerointi? Kuka on manageri ja kuka voi olla manageri? Mitä manageri tekee? Millainen on hyvä manageri?
Urhean vuoden viimeinen verkkolehti Matkalla Huipulle on ilmestynyt. Tuhdissa paketissa jälleen hyviä juttuja ja videoita mm. Märskyn urheilijoista, urheilusta ja urheilun taustoista.
HBA-Märskyn pojat pelasivat viimeisen ottelunsa ennen joulutaukoa koripallon I-divisioonassa torstaina kotikentällään Mäkelänrinteessä. Vastassa ollut EBT ei pysynyt Märskyn kyydissä tällä kertaa lainkaan, sillä loppunumerot kirjattiin kotijoukkueen eduksi 110 - 68 (19-13, 26-13, 27-24, 38-18). Näin Märskyn saldoksi syyskaudelta jäi seitsemän voittoa ja seitsemän tappiota eli sarjatauolle mennään suhteellisen mukavassa tilanteessa.
Käsispojat jatkoon (19.12.2012)
Märskyn käsipallopojat pelasivat itsensä jatkoon KLL-käsiksessä tiistaina. Solvassa pelatusta turnauksesta märskyläiset hakivat voiton, tasurin ja tappion.
HBA-Märskyn pojat pelaavat syyskauden viimeisen ottelunsa torstaina Mäkelänrinteessä, kun vieraaksi saapuu Espoo Basket Team. Molemmilla joukkueilla on tappio alla edellisestä ottelustaan. Märsky hävisi JKS:lle selkein numeroin sunnuntaina vieraskentällä. EBT puolestaan kärsi kirvelevän kolmen pisteen tappion kotikentällään BC Jyväskylälle, joten se tulee taatusti ärsytettynä hakemaan sarjapisteitä torstaina Märskyltä.
Pihtiputaalla pelattiin lukiotyttöjen lentopallosarjan finaaliturnaus 18.12.2012. Karsintojen kautta finaaliin olivat selvinneet Pihtiputaan lukion lisäksi Hämeenlinnan lyseon lukio, Laihian lukio ja Mäkelänrinteen lukio. Märskyn tytöjen joukkue otti turnauksesta pronssimitalit, kun se voitti Laihian lukion ja hävisi sekä mestariksi pelanneelle Hämeenlinnalle ja hopealle selvinneelle Pihtiputaalle.
HBA-Märskyn pojat palautettiin voitetun Kau Koris -ottelun jälkeen tylysti maan pinnalle Järvenpään liikuntahallissa sunnuntai-iltana, kun JKS kukisti nuoret vieraansa selkein lukemin 98 - 69 (33-16, 18-6, 20-22, 27-25).
HBA-Märskyn pelasi hienon pelin torstaina kotikentällään Mäkelänrinteessä sarjajohtaja Kau Korista vastaan. Loppunumerot 99-79 ovat hienoa luettavaa - etenkin kun ottaa huomioon sarjatilanteen ja edellisen kohtaamisen, jossa karkkilalaiset olivat selkeästi parempia kotikentällään.
Mäkelänrinteen palloiluhallissa pelattiin 12.12.12 klo 12 alkaen Koululiikuntaliiton lentopallosarjan valtakunnallinen kolmen joukkueen lopputurnaus, jossa kotijoukkue Märsky oli selvä ykkönen voitettuaan molemmat pelinsä selkeästi 2-0 erin. Muut joukkueet Savonlinnan Lyseon lukio ja Härmän lukio Kauhavalta kävivät tiukan keskinäisen väännön hopeamitaleista, ratkaiseva kolmas erä päättyi Savonlinnalle 17-15 ja näin Härmä joutui tyytymään pronssisiin mitaleihin.
RSS ATOM