Märskyn urheilu & valmennus

Ajankohtaista

Rytmisen maajoukkue on voittanut kaksi pronssia Universiadeista Etelä-Korean Gwangjussa. Pronssimitalit vauhdittavat joukkueen Rion Olympiamatkaa, jossa seuraava tärkeä merkkipaalu on syyskuussa Saksassa pidettävät lajin MM-kisat.
Suomen miehet päättivät nuorten MM-kisat viestin kultajuhliin. Kisaviikolla jo kaksi henkilökohtaista MM-kultaa saavuttanut Olli Ojanaho sinetöi Suomen viestikullan Topi Raitasen ja Aleksi Niemen mainion alustuksen päätteeksi. Suomen voitto irtosi ylivoimaisesti, sillä hopealle sijoittunut Norja hävisi lähes puolitoista minuuttia. Ruotsi oli kolmas. Upeaa Topi - isot onnittelut!
Emilia Kanerva on voittanut judon U18 Euroopan mestaruuden Sofiassa. Samalla Emilian huikea voittoputki venyi jo 71 ottelun mittaiseksi.
Judoka Emilia Kanerva on huikeassa 66 ottelun voittoputkessa. Katso YLE Areenasta Emilian haastattelu. Myös Märskyn merkitys nousee hienosti esille. Märskystä mm. kohdasta 4:23 alkaen.
Jere Heino on voittanut painin junioreiden EM-pronssia Turkin Istanbulissa käydyissä EM-paineissa sarjassa 96 kg. Jenna Sihtola otteli myös upeasti naisten 51 kg:n sarjassa, vaikka tippui täpärästi mitaleilta. Jennan sijoitus oli lopulta viides.
Emilia Ståhlberg ja Topi Syrjäläinen ovat voittaneet Suomen joukkueissa viestin EM-pronssia suunnistuksen nuorten EM-kisoissa Romanian Cluj-Napocassa. Upea suoritus - onnea Emilialle, Topille ja tietysti mainiolle koutsille Antti Örnille.
Kaisa Lehtonen otti jo toisen arvokisamitalin tälle kesälle, kun hän nappasi triathlonin pitkänmatkan MM-pronssia. Upeaa, pitkäjänteistä ja tinkimätöntä työtä Katja - ISOSTI ONNEA!
Telinevoimistelija Tomi Tuuha on vuoden 2015 helsinkiläisurheilija, salibandyn nuorten Maailmanmestari Riku Holopainen vuoden nuori urheilija ja vuoden valmentaja rytmisten voimistelijoiden koutsi Laura Ahonen. Upea suora märskyläisiä estradilla. Vuoden helsinkiläiseksi joukkueeksi valittiin Helsingin NMKY. ONNEA ISOSTI KAIKILLE!
Alla on lista Mäkelänrinteen lukioon sisäänpäässeistä opiskelijoista. Keskiarvolla (alin 9.00) otettiin 80 uutta opiskelijaa ja urheilupisteillä (alin 15.97) 130 uutta opiskelijaa. 12 uutta keskiarvolla valittua opiskelijaa on valittu suoraan valmennuslinjalle. Onneksi olkoon valituille! Valittujen pitää toimittaa peruskoulun päättötodistus 17.6 mennessä koululle. Toimisto on auki arkisin klo 9-16.
Kaisa Lehtonen on voittanut triathlonin puolimatkojen Euroopan mestaruuden Riminissä, Italiassa. Kaisa on esimerkki siitä, mihin pitkäjänteinen ja tinkimätön työ johtaa. Menestykseen! Olet Kaisa upea - onnea!
RSS ATOM