Märskyn urheilu & valmennus

Ajankohtaista

Sarjakärki KaU Koris osoittautui odotetun kovaksi vastustajaksi kotisalissaan kun se vei sarjapisteet perjantai-iltana pelatussa koripallon I-divisioonaottelussa lukemin 78-73 (22-12, 14-12, 21-18, 21-31).
Koripallon miesten I-divisioona jatkuu perjantaina kun Märskyn pojat suuntaavat Karkkilaan kohdatakseen sarjan kärjessä porskuttavan KaU Koriksen. Aiemmin tällä kaudella pelatuissa joukkueiden välisissä keskinäisissä otteluissa on voitot tasattu siten, että kumpikin joukkue on voittanut kotiottelunsa.
Märskyn koripallopojat selvittivät tiensä näytöstyyliin koululaisten MM-kisoihin. Märskyn tytöt joutuivat sen sijaan juomaan karvasta kalkkia, kun vastustajan viime sekunnin kori ratkaisi jatkopaikan PHYK:n tytöille.
Suomen Urheilumanagerien urheilumanageroinnin koulutusilta keräsi maanantaina Märskyn auditorioon reilusti toista sataa kuulijaa.
Joonas Suotamo osoittautui ylivoimaiseksi pideltäväksi sunnuntaina, kun koripallon I-divisioona jatkui Espoonlahdessa. EBT vei ottelun nimiinsä numeroin 78-62 (20-18,16-12, 26-19,17-13).
Märskyn poikien härkäviikot jatkuvat sunnuntaina, kun koripallon I-divisioona jatkuu Espoonlahdessa, jossa vastaan asettuu Espoo Basket Team. Kauden molemmat kohtaamiset ovat olleet Märskyn poikien kannalta hienoja tapahtumia, sillä voitto on irronnut sekä koti- että vieraskentällä.
Turun valmentaja, Märskyn ja Helsingin NMKY:n kasvatti Ray Ailus, on virittänyt joukkueensa vahvaan vireeseen kohti kevättä. Turku pelasi läpi ottelun tiukkaa miesvartiointia ja liikkuvaa paikkapuolustusta. Märsky sortui liiallisiin pallonmenetyksiin ja ajautui välillä vaikeisiin heittopaikkoihin, mikä aiheutti eron Turun hyväksi.
Märskyn yleisurheilujoukkueen ylivoima urheiluoppilaitosten hallikisoissa jatkuu. Helsingin Liikuntamyllyssä kisatussa hallimestaruuskisoissa Märsky voitti ylivoimaisesti koulujen välisen kisan. Märsky kasasi 131,5 pistettä, kun kakkoseksi tulleelle Sammon Keskuslukiolle kertyi 75,5 pistettä. Kolmanneksi sijoittui Aurajoen lukio Turusta 71 pisteellä.
Purjelautailun olympiahopeamitalisti ja EM-pronssimitalisti Tuuli Petäjä-Sirén valittiin Vuoden Urheilijaksi tiistaina Suomen Urheilugaalassa. Vuoden joukkue koostui myös puhtaasti Märskyistä; purjehduksen Match Race team Silja Lehtinen, Silja Kanerva ja Mikaela Wulff voittivat viime vuonna Maailman mestaruuden ja Olympiapronssia.
Viime viikonloppuna koripallon miesten I-divisioonan kevätkauden voitolla ja tappiolla käynnistänyt HBA-Märsky kohtaa torstaina kuluvalla kaudella hienosti pelanneen Turun NMKY:n todellisella kotikentällään Mäkelänrinteen Uintikeskuksessa. Syyskaudella molemmat joukkueet voittivat toisensa vieraskentällä. Molempien joukkueiden runko koostuu nuorista tulevaisuuden lupauksista, joten vauhdikas peli on syksyn kokemusten perusteella luvassa.
RSS ATOM