Märskyn urheilu & valmennus

Ajankohtaista

HBA-Märsky pelaa jälleen sunnuntaina kotiyleisönsä edessä, kun vieraaksi Helsingin Urheilutalolle saapuu Espoo Basket Team. Hyvään kevätvireeseen päässyt EBT on nykykunnossaan vaarallinen vastustaja kaikille sarjan joukkueille.
Nuorten judon SM-kisat kisattiin 23. - 24.2.2013 Orimattilassa. Märskyn judoryhmän mitallisaalis oli muhkea; 5 kultaa, 3 jopeaa ja 4 pronssia. Onnittelut koko judokaryhmälle sekä mainiolle koutsille Markus Pekkolalle.
HBA-Märskyn pojat pelasivat tiistaina vierasottelun koripallon I-divisioonassa, jossa vastaan asettui sarjakärki Keravan Energia Team. Sarjakärki Kerava oli odotetun vahva kotikentällään ja se vei kohtaamisen kahdeksan pisteen erolla lukemin 92 - 84 (22-18, 25-16, 25-19, 20-31).
Märskyn kolmannen vuoden opiskelijasta Ville Tanskasesta on tehty upea respect -henkinen kirjoitus. Kannattaa lukea!
HBA-Märskyn poikien ottelut koripallon miesten I-divisioonassa jatkuvat taas hiihtoloman mittaisen tauon jälkeen tiistaina, kun vastustajaksi kotikentällään asettuu mainiota kautta pelaava ja yhdeksän edellistä otteluaan voittanut Keravan Energia Team. Kerava on vienyt nimiinsä kaikki kolme joukkueiden aiempaa kohtaamista ja edellinen yhteenotto päättyi keravalaisten selkeään 81-102 voittoon Helsingin Urheilutalolla tammikuun puolivälissä.
HBA-Märskyn pojat pelasivat loistavasti maanantaina päättyneessä kovatasoisessa EYBL-turnauksessa Latviassa. Kotiintuomisina HBA-Märskyllä oli neljä voittoa viidestä pelatusta ottelusta ja turnauksen kakkossija. Voitot irtosivat ruotsalaisesta Norrköping Dolphinsista, virolaisesta BC Hitosta sekä latvialaisista DSN:stä ja BS Ridzenestä. Vain Pietarin Spartak osoittautui liian kovaksi vastustajaksi suomalaisille tässä turnauksessa.
Helsinki Basketball Academyn alaisuuteen kuuluva HBA-Märskyn poikien joukkue suunnistaa lauantaina Latviaan, jossa se pelaa Euroopan Nuorten Koripalloliigan EYBL-turnauksessa lauantain ja maanantain välisenä aikana. Turnaus on viimeinen vuoden kolmesta turnauksesta. Otteluita pojilla on luvassa viisi kappaletta, joista kolme ensimmäistä pelataan Ventspilsissä ja kaksi viimeistä Riikassa maanantaina.
Suomen Jouki Tikkanen kilpaili sunnuntaina mukana Tartossa rytmisen kilpavoimistelun maailmancupin finaalitapahtumassa. Tikkanen sijoittui keilojen finaalissa kuudenneksi ja pallon finaalissa seitsemänneksi parantaen suoritustaan ja sijoitustaan molemmissa välineissä.
Teemu Seeve onnistui mainiosti perinteisessä Weisser Bär -kalpamiekkailukisassa Berliinissä. Teemu jäi niukasti avoimen sarjan mitaliotteluista, mutta alle 23-vuotiaiden sarjassa Seeve pronssilla. Kokonaiskisassa Teemu oli kahdeksas. Alexander Lahtinen oli lopputuloksissa 23:s. Teemu valittiin Märskyn Top Ten -urheilijalistalle vuonna 2009 ja 2010. Alexander komeili Märskyn vuoden 2008 Top Ten:issä.
Koripallon miesten I-divisioona jatkui jälleen sunnuntaina, kun HBA-Märsky kohtasi Jyväskylän Weikot Helsingin Urheilutalolla käydyssä kiihkeässä kamppailussa. Uskomattomassa vireessä olleen Eetu Niemisen johdolla Weikot venyivät voittoon ottelun viimeisellä neljänneksellä 86-94 (28-21, 27-26, 19-21, 12-26).
RSS ATOM