Märskyn urheilu & valmennus

Ajankohtaista

Amanda Kotaja kelasi T54-luokan 200 metrin hopeaa parayleisurheilun MM-kisoissa Ranskan Lyonissa. Amanda pysäytti kellon aikaan 30,31 loppukilpailussa, joka käytiin 0,3 sekuntimetrin vastatuulessa. Aika on Kotajan ja Suomen uusi ennätys. Loistavaa Amanda - onnea!
Monika Mikkola on voittanut Kyproksella käytävissä nuorten MM-purjehduksissa Laser Radial –luokan pronssin. Kalle Tapper oli poikien sarjassa neljäs häviten pronssin vain puolella metrillä. Onnittelut Monikalle, Kallelle sekä koko Suomen purjehdukselle!
Italian Monfalconessa päättyneissä purjelautailun Raceboard luokan nuorten ja mastersien MM-kilpailuissa Hyvinkään Surffaajia edustava Daniel Blinnikka saavutti MM-hopeaa nuorten alle 20-vuotiaiden sarjassa. Onnittelut jälleen kerran hienosta suorituksesta!
Märskyyn oli kevään haussa ennätysmäärä hakijoita ja koulu oli ensisijaisilla hakijoilla mitattuna Helsingin suosituin lukio. Kaikkiaan ensisijaisia hakijoita oli 444 kappaletta. Kovaa hakijamäärää selittää se, että tänä vuonna pääkaupunkiseudulla oli hyvä ikäluokka hakeutumassa urheilulukioihin tai urheilulinjoille. Lisäksi yhä useampi urheilija on ymmärtänyt sen, että urheilulukio on oikea paikka nuorelle urheilijalle, joka haluaa yhdistää tavoitteellisen huipulle tähtäävän urheilun ja opiskelun. Tavallisessa lukion aikatauluihin on vaikeaa sovittaa esimerkiksi kilpailumatkoja. Hakijoita houkuttelee myös koulun hyvä maine, joustavuus opiskeluasioissa ja hyvät oheispalvelut. Koska hyvätasoisia hakijoita oli paljon, sisäänpääsyrajat nousivat korkeiksi. Yleislinjalle vaadittu keskiarvo oli 9,08 ja urheilulinjan pisteraja oli 16,08. Rajat nousivat myös monessa muussa lukiossa ja urheilulukiossa.
Märskyn uimahyppääjät ovat iskussa. Nyky-Märsky Heikki Mäkikallio ja ex-Märsky Iira Laatunen sijoittuivat eilen viidenneksi EM-kisojen Team-kilpailussa. Onnittelut urheilijoille ja valmentajille!
Uusien opiskelijoiden lista on luettavissa alla olevasta linkistä
Märskyn suunnistusryhmän pojat ottivat komean kolmoisvoiton KLL:n maastojuoksumestaruuskisoissa torstaina Vierumäellä. Voiton vei Topi Raitanen, hopealle kiisi Eero Saleva ja pronssille Arttu Syrjäläinen. Tyttöjen sarjassa parhaana Märskynä Niina Hulkkonen tuli maaliin viidentenä. Onnittelut koko ryhmälle sekä hienolle koutsille Antti Örnille!
Suunnistuksen SM-kisat käytiin viikonloppuna sprinttien osalta Mikkelissä ja erikoispitkien matkojen osalta Anttolassa. Märskyn suunnistusryhmä oli vahvasti mitalikannassa molemmilla matkoilla.
Urheiluakatemioiden koripallomestaruudet ratkottiin torstaina Kouvolassa. Märskyn joukkueet olivat iskussa. Sekä tyttöjen että poikien mestaruus matkasi Mäkelänkadulle. Onnittelut molemmille joukkueille!
Märskypainotteinen Suomen U 18-vuotiaiden korismaajoukkue voitti PM-kultaa nuorten PM-kisoissa Solnassa Ruotsissa. Oskar Michelsen valittiin turnauksen arvokkaimmaksi pelaajaksi. Onnittelut koko joukkueelle!
RSS ATOM