Märskyn urheilu & valmennus

Ajankohtaista

Tanssiurheilijat Taina Savikurki ja Jaak Vainomaa ovat voittaneet kymppitanssin MM-pronssia! Tangossa heltisi voitto. Tainalla ja Jaakilla on huikea ura ja huikea tarina uran takana. Onnittelut myös mestareiden tekijälle, valmentaja Harri Antikaiselle.
Järvenpään Squashkerhoa edustava Miko Äijänen on voittanut Helsingin Talissa pelatun 5000 dollarin Suez Helsinki Summer Challenger squashkisan. Upea suoritus Mikolta, joka lähti kisaan karsintakisan kautta. Karsinnoissa Miko voitti kaksi peliä ja pääsarjassa neljä ottelua. Upeaa Miko!!!!
Viikonloppuna loppuivat purjehduksen Laser U21 MM kilpailut Medemblikissä Hollannissa. Viikon kestävissä regatassa Suomesta mukana olivat Märskyläiset Monika Mikkola Radial-luokassa sekä Risto Pesola Standard luokassa. Risto on tänä kesänä tehnyt paluumuuton laseriin, viime kesä hurahti Ristolta 49er luokassa. 
Judon huippulupaus, ikäluokan maailmanlistan ykkösenä komeileva Emilia Kanerva jatkoi mitalinhohtoista kauttaan alle 18-vuotiaiden MM-kilpailuissa Sarajevossa. Emilia voitti aiemmin tänään MM-hopeaa!
Kirkkonummen Judoseuran ja Märskyn Emilia Kanerva nousi eilen pronssikorokkeelle Euroopan Nuorten Olympiafestivaaleilla.  Hallitseva alle 18-vuotiaiden Euroopan mestari Emilia otti rutiinivoiton israelilaisesta Gili Segre Sharirista seitsemän pisteen heittosuorituksella viiden pisteen sidonnalla. Upea arvokisamitalliputki Emilia - onnea!
Helsingin IFK:n ja elokuussa Märskyssä ykkösellä aloittava Viivi Lehikoinen juoksi ylivoimaiseen voittoon tyttöjen 400 metrin aidoissa Euroopan Nuorten Olympiafestivaaleilla Georgian Tbilisissä. Lehikoisen voittoaika 57,74 kirjattiin samalla myös uudeksi EYOF-ennätykseksi, Suomen 16- ja 17 -vuotiaiden ikäkausiennätykseksi sekä Suomen naisten tilastoykköseksi. Upea suoritus - onnea Viivi!
Valeria Borovskaya on voittanut korkeushypyn EM-hopeaa kuurojen EM-kisoissa Puolan Bydgoszczissa. EM-hopeaa irtosi tuloksella 166 cm. Upea suoritus Valeria - onnea!
Sasu Halme on voittanut maastopyöräilun SM-kultaa viime viikonloppuna Liedossa. Seuraavaksi Sasu tähtää ensi viikolla alkaviin EM-kisoihin Italiaan. Onnea Sasu ja tsemppiä EM-Italiaan!
Katso Teuvon ja kannun vierailun huippuhetket Märskyn facesta
Tuore beach volleyn Euroopan ranking on mukavaa luettavaa. Euroopan mestaruuskisojen karsintaturnaukset on nyt pelattu ja naisten 32 parhaan joukosta löytyy kaksi suomalaisparia. Riikka Lehtosen ja Tarun Lahden lisäksi heinä-elokuun vaihteessa Itävallassa järjestettäviin EM-kisoihin saivat paikan myös Essi Hasu ja Anniina Parkkinen.
RSS ATOM