Märskyn urheilu & valmennus

Ajankohtaista

Märskyn lentistytöt kävivät Koululiikuntaliiton lentopallosarjan alkukarsintaturnauksessa Heinolassa ti 29.10.2013 ja selvittivät puhtaalla pelillä paikan seuraavalle karsintakierrokselle, jossa ratkotaan valtakunnalliseen lopputurnaukseen selviytyjät.
Märskyn pojat matkasivat torstaina Keski-Suomeen, jossa vastassa oli tappiottomasti I-divisioonassa pelannut BC Jyväskylä. Keskisuomalaisten voittoputki sai jatkoa, sillä lopputulos kirjattiin kotijoukkueen hyväksi lukemin 96-70.
Koripallon I-divisioona jatkuu Märskyn poikien osalta jälleen torstaina, kun HBA suuntaa kohti Jyväskylää. Tuleva vastustaja BC Jyväskylä on aloittanut kauden mainiosti ottaen kolme voittoa kolmesta pelaamastaan ottelusta. Märskyn saldo on vastaavasti kaksi voittoa ja yksi tappio.
Perjantaina 25.10.2013 vietetään Märsky-päivää. Päivätilaisuus on kello 12.15 koulun auditoriossa ja tilaisuudessa julkistetaan vuoden Märsky. Toivotamme koulun seniorit ja eläkkeelle jäänneet opettajat tervetulleiksi tilaisuuteen. Julkistamistilaisuuden jälkeen tarjoamme kahvit koululla.
HBA-Märskyn pojat pelasivat torstaina kauden toisen kotiottelunsa, kun vastassa oli KaU Koris Karkkilasta. Loppulukemat kirjattiin vierasjoukkueelle lukemin 71-83 (21-20, 17-28, 23-13, 10-22).
Märskyn pojat saavat vieraita Karkkilasta, kun koripallon I-divisioonan ottelussa torstaina 17.10. HBA-Märsky kohtaa KaU Koriksen Mäkelänrinteen uintikeskuksen liikuntahallissa klo 18.30 alkavassa ottelussa.
Suunnistuksen nuorten maajoukkuevalmennettavat eli Pohjola-ryhmä on nimetty. Ryhmään on valittu tässä vaiheessa 20 nuorta suunnistajaa, joista monet ovat Märskyn kasvatteja. Nuorten maajoukkuetta valmentavat nuorten olympiavalmentajat Markus Lindeqvist ja Antti Örn. Antti on myös Märskyn koutsi.
Märskyn lajikapteenit kokoontuivat torstaina pohtimaan itsensä johtamista. Vetäjänä toimi yritysjohdon konsultti Heikki Pajunen. Ohessa torstain materiaalit. PowerPoint esityksestä löytyvät kotitehtävät loka-marraskuulle. Tsemppiä kapteenit!
Märskyn poikien kotiavaus oli tasaista vääntöä ensimmäisen kymmenen minuutin ajan. Sen jälkeen HBA otti komennon eikä luopunut johtoasemastaan enää koko ottelun aikana. Selkeästi paremman pelaajamateriaalin turvin Märskyn pojat hallitsivat tapahtumia pelikentällä ja lopputulos kirjattiin HBA-Märskylle lukemin 91-71.
Koripallon I-divisioonan voitollisesti viime torstaina käynnistänyt HBA-Märsky pelaa ensimmäisen kotiottelunsa torstaina, kun vastaan asettuu Vaasan Salama. Ottelu käynnistyy Mäkelänrinteen Uintikeskuksessa klo 18.30.
RSS ATOM