Märskyn urheilu & valmennus

Ajankohtaista

Maanantaina nähtiin Märskyn palloilusalissa jälleen huippukorista, kun Märskyn opettajat ja opiskelijat pelasivat hienon korismatsin täyden katsomon edessä. Tiukan ja tasaisen kahden jakson jälkeen opiskelijoiden joukkue julistettiin voittajaksi kolmella pisteellä! Tässä tapahtumassa on ainesta talviklassikoksi...
Koripallon I-divisioonan syyskauden viimeinen ottelu HBA-Märskyn osalta päättyi torstai-iltana tappioon, kun vastassa oli sarjan kärkipään joukkue BC Jyväskylä. Odotetun laajalla rintamalla hyökännyt vierasjoukkue oli myös kova levypalloissa sekä puolustuspelissä pitäen kotijoukkueen alle 50 pisteessä kotisalissaan. Loppulukemiksi kirjattiin selkeä 49-70 vierasvoitto BC Jyväskylälle.
Koripallon I-divisioona jatkuu torstaina Mäkelänrinteen Uintikeskuksen liikuntahallilla, kun HBA-Märskyn vieraaksi saapuu BC Jyväskylä. Vierasjoukkue kuuluu sarjan eliittiin ja on kuluvan kauden aikana hävinnyt vasta kerran. Lokakuussa Märsky kävi vierailulla Jyväskylässä ja tuolloin isäntäjoukkue oli selkein 96-70 lukemin parempi.
Märskyläiset pikaluistelijat olivat kuumaa tavaraa yleisluistelijoiden SM-kisoissa. Mitaleille luistelivat Tuomas Rahnasto, Miina Peltonen ja Antero Eskola. Onnittelut luistelijoille ja koutsille Jason Andbergille!
Uimahyppyjen Pohjoismaiden Mestaruuskisat kisattiin joulukuun alussa Norjan Kristiansandissa. Märskyläiset saivat kisoista yhteensä yhdeksän mitalia. Kultaa pokkasivat Tiia Kivelä ja Hanna Eklund naisten 3m parihypyissä sekä Tiia Kivelä naisten metrillä.
Kansainvälisen koululiikuntaliiton joka neljäs vuosi järjestämät Gymnasiadit avattiin huikealla showlla Brasilian pääkaupungissa Brasiliassa torstaina. Gymnasiadit ovat suuri kansainvälinen monilajinen kisa, jossa tänä vuonna Suomen edustajia nähdään uinnissa, yleisurheilussa, judossa, telinevoimistelussa ja aerobicissa. Suomen delegaatioon kuuluu kaikkiaan 48 henkeä, joista suuri osa on Märskyn opiskelijoita ja valmentajia. Kaikkiaan Brasilian kisoihin osallistuu yli 1000 urheilijaa 35 maasta.
Itsenäisyyspäivän aattona pelattu koripallon I-divisioonaottelu KaU Koriksen ja HBA-Märskyn välillä muodostui jännittäväksi kamppailuksi sarjapisteistä. Ottelu ratkesi viimeisellä neljänneksellä Karkkilan eduksi ja loppuluvut kirjattiin kotijoukkueelle lukemin 64-54.
HBA-Märsky suuntaa torstaina kohti Karkkilaa, jossa se kohtaa sarjakärki KaU Koriksen Karkkilan liikuntahallilla pelattavassa ottelussa. Kotijoukkue on voittanut kauden yhdeksästä ottelustaan kahdeksan ja viimeiset seitsemän ottelua karkkilalaiset ovat pelanneet voitokkaasti.
Tiistaina 3.12.2013 Pallomyllyssä pelattiin tämän lukuvuoden Helsingin lukioiden Final four- turnaus poikien jalkapallossa. Finaaliin selviytyneet joukkueet olivat Munkka, Vuosaari, Helsingin yhtenäiskoulu ja Märsky
RSS ATOM