Märskyn urheilu & valmennus

Ajankohtaista

Jyväskylän monitoimitalolla pelattiin 20.1.2014 lukioiden KLL-mestaruudesta tyttöjen sarjassa. Finaaliturnaukseen oli selvinnyt alkukarsinnoista Pihtiputaan ja Mäkelänrinteen lukioiden joukkueet ja järjestävä Voionmaan lukio Jyväskylästä.
Lontoon Olympiamitalisti, Märskytär Mikaela Wulff on aloittanut kirjoittamaan blogia matkastaan Rion Olympiakisoihin 2016. Tsemppiä Miksu!
Nuoret urheilijat kertoivat Suomen Urheiluareenassa Unelmiensa urheilusta. Lue VALOn Sanna Lesosen juttu oheisen linkin kautta
Tänä vuonna Märsky on ensimmäistä kertaa mukana Helsingin lukioiden välisessä tyttöjen koristurnauksessa. Perinteisesti joukkue on taas koostettu ei koripallovalmennuksessa olevista opiskelijoista.
HBA-Märskyn tytöt pelaavat Ruotsissa Norrköpingissä Nuorten Euroopan liigan EYBL:in turnauksessa. Kyseessä on kauden toinen turnaus. Ensimmäisessä turnauksessa Latviassa marraskuun puolessa välissä HBA-tytöt pelasivat hienosti hopealle.
Juulia Turkkila sijoittui komeasti 12:nneksi taitoluistelun EM-kilpailuissa Budapestissä. Tarja Sipilän suojatti oli samalla sijalla sekä lyhyt- että vapaaohjelmassa. Sijoitus on neljänsiin EM-kilpailuihin osallistuneen Juulian paras tulos EM-tasolla.
Urheiluvuosi 2013 on nyt lopullisesti taputeltu valmiiksi, kun eilen juhlittiin upeassa Urheilugaalassa suomalaista urheiluvuotta 2013. Urheilutoimittajat julkaisivat samalla lajien parhaiden urheilijoiden listan kuluneen vuoden osalta.
Urheilijoiden Ammattienedistämissäätiö (URA) jakoi tänään 69 urheilijalle opiskeluapurahan lukuvuodelle 2013-2014. Samassa yhteydessä luovutettiin myös Vuoden URAteko –tunnustuspalkinto Seppo Pitkäselle.
Sanomatalossa Helsingin keskustassa järjestettiin eilen ja tänään Suomen Urheiluareenan tapahtumapäivät, jossa teemana oli Kasva urheilijaksi.
Lajikapteenit kokoontuivat jälleen 13.12. Ohessa tilaisuuden koulutusmateriaalit. Seuraava kokoontuminen on 22.1 klo 12 koulun luentoaulassa. Kotitehtävät löytyvät ylemmän liitteen sivulta 24.
RSS ATOM