Märskyn urheilu & valmennus

Ajankohtaista

HBA-Märskyn joukkueet pelaavat kuluvan kauden EYBL-liigojen finaaliturnauksissa.
Viime viikonloppuna oteltiin Judon nuorten, U18 ja U21 ikäluokkien, Sm-kilpailut Nummelassa.
Pikaluistelun matkakohtaiset ja sprinttereiden SM-kisat käytiin viikonloppuna Oulunkylässä Helsingissä. Jason Andbergin Märsky-suojatit olivat varsin kovalla menopäällä ja kahmivat ison kasan SM-mitaleja. Hyvä Jason - hyvä tulevat mikapoutalat!
HBA-Märskyn pojat pelaavat kauden kolmatta Nuorten Euroopan liigan EYBL:n turnausta Moskovan lähistöllä Khimkissä. Kahden turnauksen jälkeen HBA-Märsky on sarjataulukossa sijalla kymmenen 17 joukkueen sarjassa.
Anatoli Mihailov on Suomen Valmentajien valinta kuukauden valmentajaksi. Anatoli on Mäkelänrinteen urheilulukion, URHEAN ja HIFK:n Friidrott (yleisurheilu) -valmentaja. Häntä kuvataan valmentajaksi isolla V:llä. Anatolilla on yleisurheiluvalmentajista tällä hetkellä ja myös kautta aikain yksi Suomen suurimpia valmennusryhmiä.
Märskyn ensimmäisen vuoden opiskelija ja syksyn aikana hurjasti edistynyt Ellen Sirkka voitti viikonlopun aikana neljä kultamitalia. Parhaat tulokset tulivat päätelineellä kerroshypyissä. A-tyttöjen kerroksilla Ellenin saavuttamat pisteet ylittivät uimahyppyjen ylimmän tulosluokkarajan, ns. SM-luokkarajan, joka lasketaan kaksien edellisten EM-kisojen kuudenneksi sijoittuneiden keskiarvosta. Naisten kerroshypyissä Ellen voitti ensimmäisen aikuisten mestaruutensa vasta 16-vuotiaana yllätettyään harjoitustoverinsa ja kaksinkertaisen EM-kerrosfinalistin Iira Laatusen.
Suomen Paralympialiitto on aloittanut Opetus- ja Kulttuuriministeriön tuella vammaisurheilun kehittämishankkeen urheiluakatemioissa. Ohessa upea video vammaisurheilusta ja vammaisurheilijoista. Kannattaa katsoa!
Sotshin Olympialaiset avataan perjantaina. Suomen kisajoukkueessa on kaikkiaan 103 urheilijaa, joista peräti kymmenen opinahjo on ollut Märskyssä.
Viikonloppuna oli Seinäjoella nuorten SM-kisat. Helsingin Luistinkiitäjät tyhjensivät mitalipajatson. Märskyläisistä Suomen mestaruuden ottivat B-junioreissa Tuomas Rahnasto ja A-tytöissä Miina Peltonen.
Eero Nuutinen, ykkösvuoden Märsky, on noussut Salibandyliigan kovimpien maalitykkien joukkoon. Heti rookie -kaudellaan! Katso video Eeron mietteistä.
RSS ATOM