Märskyn urheilu & valmennus

Ajankohtaista

Ex-Märsky Iira Laatunen ja Oulun Taina Karvonen saavuttivat perjantaina 1.8 pronssia naisten kolmen metrin parihypyissä Italian GP-kilpailussa Bolzanon ulkoaltaalla. Pronssimitali otettiin kauden parhaalla tuloksella pistein 266,91. Kulta meni Italiaan, viime vuoden EM-voittajille, ja hopea Hollantiin.
Nuorten suunnistuksen EM-kisat päättyivät viikonloppuna Makedoniassa. Suomen menestys oli huimaa, sillä Suomi palkittiin kisojen parhaana maana. Upeaa suunnistus!
Pääkallo.fi -sivusto julkaisi mielenkiintoisen jutun Märsky ex-salibandistista Silja Eskelisestä otsikolla Tuittupäisestä Silja Eskelisestä kasvoi maajoukkuepuolustaja – ”Pääkopan kanssa edelleen tekemistä”
Viime lauantaina juostiin helteisessä Joutsenossa keskimatkan SM-kilpailut. Myös suunnistuksen U20 MM-joukkue on valittu. Märskyläiset saivat taas mukavaa menestystä niin SM-kisoista kuin MM-valinnoistakin.
Haukilahden lukion Urheiluvalmennuksen ja opiskelun yhdistämistä 20 vuotta juhlaseminaari kokosi 15.5.2014 laajan joukon Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian toimijoita ja Espoon päättäjiä yhteiseen iltapäivään.
Meillä oli tänään Talissa vuoden vikat treenit. Ohjelmassa oli kisailuja vanhat vastaan junnut ja kiertopokaalin jako kauden päätteeksi. Pokaali matkasi tällä kertaa junnujen palkintokaappiin.
Meilahden pesäpallokentällä pelattiin perjantaina 16.5.2014 hyytävissä olosuhteissa Helsingin lukioiden mestaruudesta ja tiukkojen vääntöjen jälkeen Märsky sai nostaa pokaalin ylös.
Koripalloni urheiluakatemiaturnaus pelattiin 9.5 Helsingissä. Pojat pelasivat oman turnauksensa Helmi Liiketalousopistolla ja tytöt Pirkkolan Urheilupuistossa.
Olympiakomitea julkisti tiedon tänään Kuortaneella urheiluoppilaitospäivillä. Ensimmäisen kerran valittiin kaksi oppilaitosta, kun Märskyn lisäksi valittiin Sotkamon urheilulukio. Olympiakomitean perusteluina olivat mm. huipulle tähtäävän urheilun onnistunut ja tuloksekas yhdistäminen lukio-opiskelun kanssa. Märsky valittiin nyt toistamiseen vuoden urheiluoopilaitokseksi. Edellisen kerran Märsky sai vastaavan kunniaosoituksen vuonna 1998, kun valittiin ensimmäinen vuoden urheiluoppilaitos! ONNITTELUT KOKO KOULULLE!
HBA-Märskyn pojat pelaavat 29.4 - 1.5 koripallon Nuorten Euroopan liigan U20 sarjan Superfinaaleissa Venäjän Samarassa.
RSS ATOM