Märskyn urheilu & valmennus

Ajankohtaista

Tyttöjen Helsingin lukioiden välinen jalkapallon final four pelattiin maanantaina 16.11.2015 Pallomyllyssä. Mukana olivat Hellu, Brändö, PHYK ja Märsky. Otteluparit arvottiin ennen turnauksen alkua.
Välisarja turnaus pelattiin pe 30.10 Pallomyllyssä. Turnaukseen olivat selviytyneet Helsingin luonnontiedelukio, Munkkiniemen yhteiskoulu ja me.
Tytöt voittivat alkulohkonsa ja etenivät jatkoon lukioiden välisessä jalkapalloturnauksessa
Märskyt olivat kovassa iskussa viikonloppuna Tampereella SM-sprinteissä. Märskyn suunnistusvalkut Antti Örn ja Elli Virta yhdessä seuravalmentajien kanssa tekevät todella tuloksekasta työtä. Onnittelut koko suunnistusryhmälle!
Yleisurheilun ulkoratojen KLL-mestaruudet ratkottiin viikonvaihteessa Heinolassa. Koutsi Harri Laihon johdolla Märskyn joukkueen menestys oli tosi vahvaa. Ohessa mitalistit ja finaalipaikan saavuttaneiden tulokset. Onnittelut koko yu-ryhmälle!
Koululiikuntaliiton mestaruussuunnistuksissa ja viikonlopun Suomen Mestaruus rasteilla märskyläisillä oli iso vaihe silmässä. Urheilijat ja valmentajat Elli Virta ja Antti Örn tekevät hienoa työtä!
Purjehtija Monika Mikkola jatkaa huikeaa mitaliputkeaan. Nyt Monika otti hopeaa U21 EM-kisoissa.
RSS ATOM